Pastrim DPF i të gjitha
llojeve të automjeteve

Rreth Nesh

Çfarë Bëjmë Ne

Pastrim DPF i të gjitha llojeve të automjeteve, makinave, kamionëve, furgonave. Ne japim një garanci 1-vjeçare për 40,000 km, ne bashkëpunojmë me të gjitha shërbimet e autorizuara, garancia jonë që do të pastrojmë filtrat 100% mund të kontrollohet në çdo servis të autorizuar.

Ne kemi 22 vjet përvojë, që nga viti 2000.

Aktiviteti ynë dytësor është shitja e të gjitha llojeve të gazrave, sistemeve të shkarkimit dhe pjesëve për to.

Na kontaktoni

Shërbimet Tona

Çfarë Bëjmë Ne

Shitja e shkarkimeve dhe sistemeve te shkarkimit

Pastrimi i filtrave DPF të të gjitha llojeve të automjeteve

Shitja e shkarkimeve dhe sistemeve te shkarkimit

JU DUHET NJË IDE DHE NJË REALIZIM

Galeria

Fotot Tona

FILTRI DPF
  • Të gjitha
  • Shter
  • Pjesët e shkarkimit

KONTAKT

NA KONTAKTONI

Adresë

Kamenjane,
1200 Tetovë

Profilin në facebook

Auspuh Vajdo

Po ngarkohet...
Ka pasur një gabim. Ju lutemi provoni përsëri
Mesazhi juaj është dërguar. Faleminderit!