Orari i punës: E premte- E shtunë 08:00-17:00
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Kamenjane, 1200 Tetovë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 70 736 723
Na telefononi
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
[email protected]
Na dërgoni një email
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pastrim DPF i të gjitha llojeve të automjeteve

 
 
 
 
 
 
 
 

Rreth nesh

 

Çfarë bëjmë ne

 
Pastrim DPF i të gjitha llojeve të automjeteve, makinave, kamionëve, furgonave. Ne japim një garanci 1-vjeçare për 40,000 km, ne bashkëpunojmë me të gjitha shërbimet e autorizuara, garancia jonë që do të pastrojmë filtrat 100% mund të kontrollohet në çdo servis të autorizuar.
 
Ne kemi 22 vjet përvojë, që nga viti 2000.

Aktiviteti ynë dytësor është shitja e të gjitha llojeve të gazrave, sistemeve të shkarkimit dhe pjesëve për to.
 
 
 
 
 

Shërbimet tona

 

Çfarë ne ofrojme

 
 
 
 
 
 
 
 

Shitja e shkarkimeve dhe sistemeve te shkarkimit

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pastrimi i filtrave DPF të të gjitha llojeve të automjeteve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biznes për silenciatorë dhe sisteme shkarkimi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ju duhet një ide dhe një realizim

 
 
 
 
 
 
+389 70 736 723
Na telefoni
 
 
 
 

Galeria

 

Fotot tona

 
 
 

Filtri DPF

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
*
 
*
 
*